• info@avizemarkalari.com

HABER DETAYI

20 Ağustos 2018 19:35

Aydınlatma Fuarı IstanbulLight 2018

Aydınlatma Fuarı IstanbulLight 2018

Aydınlatma Tasarımının Usta İsimleri IstanbulLight’ta!

UBM Turkey, AGİD ve ATMK stratejik ortaklığı ile düzenlenen 11. IstanbulLight Uluslararası Aydınlatma ve Elektrik Malzemeleri Fuarı ve Kongresi, 19-22 Eylül 2018 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşiyor.

Fuar kapsamında 21-22 Eylül tarihlerinde yer alacak IstanbulLight Aydınlatma Tasarımı Zirvesi, aydınlatma tasarımlarının en iyi örneklerinin ve sektörün geleceğine hizmet edecek deneyimlerin paylaşılacağı 12 oturuma ev sahipliği yapacak.

Dopdolu içeriği ile zirve; Rogier van der Heide ve Daan Roosegaarde gibi dünyaca ünlü aydınlatma tasarımcılarının yanı sıra ülkemizin en önemli aydınlatma tasarımcılarından Canan Baba, S. Funda Ataylar, Faruk Uyan, Nergiz Arifoğlu, Zeki Kadirbeyoğlu, Onur Yiğit, Ömer Selçuk Baz, Dilek Şahin, Ali Berkman, Mustafa Seven ve Korhan Şişman ile ziyaretçileri keyifli sunumlarda bir araya getirecek.

Aydınlatma Tasarımı Zirvesi programı detayları;

21-22 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan 2. IstanbulLight Aydınlatma Tasarım Zirvesi’nde aydınlatma tasarımının ustaları bir araya geliyor.

Geçtiğimiz yıl yoğun ilgi gören IstanbulLight Aydınlatma Tasarımı Zirvesi bu yıl da Türkiye’den ve dünyadan zengin konuşmacıların katılımıyla Türkiye’deki aydınlatma tasarımını ele alıyor. Aydınlatma tasarımı bağımsız ofislerinin de katılımıyla gerçekleşecek olan zirvede, sektörün ihtiyacı olan teknik bilgilerin yanı sıra çeşitli projelerden örnekler ve tasarımda yeni yaklaşımlar da ele alınacak.

IstanbulLight Aydınlatma Tasarımı Zirvesi’nde Neler Var?

  • Proje Anlatımları & Sunumlar
  • Aydınlatma Tasarımına Sektörel Yaklaşımlar
  • Aydınlatma Tasarımının Geleceği
  • Aydınlatma Tasarımının Diğer Disiplinlerle İlişkisi

 

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.