• info@avizemarkalari.com

HABER DETAYI

22 Temmuz 2021 15:23

Avize Tamircisi

Avizenizi çok seviyorsunuz ama tamire ihtiyacı varsa bu sorununuzu çözmenize çok az kaldı. Günümüzde avize tamir eden firma sayısı oldukça az ve birçok firma tamir ile uğraşmak istemiyor.

Sizin için avize tamiri yapan firmaları araştırdık, aşağıdaki bilgilerinden firmalara ulaşarak avizenizin tamiri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

İstanbul Avize Tamiri Firmalar:

  • İstanbul Avize Tamiri:

Ledli avize tamiri, g4 ampullü avize tamiri, avize trafo değişimi, avize kumanda değişimi, avize tesisatı yenilemesi vs. Her türlü avize tamiri yapıyoruz.

Arızalı avizenizin resmini 0537 732 6060 numaralı whatsapp hattımızdan gönderin arızasını iletin, biz size ortalama tamir maliyetini iletelim. Avizeniz çöp olmasın.

İstanbul içi kurye ile teslimat yapılabilmektedir. Türkiye’ nin her yerinden eski yada Arızalı avizenizi ARAS KARGO ile bize gönderebilirsiniz. Avizenizin Gerekli bütün tamir ve bakımları yapıldıktan sonra tekrar ARAS KARGO ile güzelce paketlemesini yaparak size gönderimi sağlanır.

( DEPOSİTE OUTLET AVM YANI ) İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Giyim Sanatkarları Sitesi No:104 İkitelli / İstanbul

Tel & Whatsapp 0537 732 60 60

kadir@istanbulavizetamiri.com

  • Avizeciyiz:

0532 292 12 77 – Atilla EKİNCİ

info@avizeciyiz.com

Avrupa Yakası: Emekyemez Mh. İskender Caddesi Talaşçı Sokak No:3 Kat:1 Şişhane Karaköy / İstanbul Anadolu Yakası: Esenevler Mh. Türbedar Sokak No: 26-28 Ümraniye / İstanbul

  • SMY Avize:

“İsteğiniz üzerine avize tamir ve bakım işlemleri için avizeleriniz evden teslim alınıp işlemlerden sonra evinize montajı yapılır.”

0532 463 94 09

info@smyavize.com

Emekyemez Mah., Yolcuzade Mekteb Sok., No:14/A, Beyoğlu, İstanbul, Türkiye

HABERE YORUM YAP

HABERE YAPILAN YORUMLAR

Hiç yorum yapılmamış.